εταιρική ταυτότητα

Αναλαμβάνουμε τη μελέτη και τη δημιουργία ολοκληρωμένης εταιρικής ταυτότητας για την επιχείρησή σας.

Η εταιρική ταυτότητα αποτελεί τη γενική εικόνα της επιχείρησής σας και πρέπει να χαρακτηρίζεται απο πρωτοτυπία, αμεσότητα, ομοιομορφία με στόχο την θετική εντύπωση προς τους πελάτες σας και την διάκριση από τους ανταγωνιστές σας.

Βασικά στοιχεία της εταιρικής ταυτότητας αποτελούν το λογότυπο, η επαγγελματική κάρτα, το επιστολόχαρτο και ο φάκελος αλληλογραφίας.

Λογότυπο
Το λογότυπο είναι το πρώτο στοιχείο που σας φέρνει σε επαφή με τους πελάτες σας, σε οποιοδήποτε μέσο οπτικής επικοινωνίας. Το λογότυπο αποτελεί την καρδιά της εταιρικής ταυτότητας και πολύ συχνά είναι ένα από τα καθοριστικά στοιχεία για την εικόνα που θα αποκομίσει κάποιος για την εταιρεία σας.

έντυπο

Το έντυπο, είτε πρόκειται για εταιρικό προφίλ, είτε για το αντίστοιχο προϊοντικό προφίλ, αποτελεί ένα βασικό μέσο επικοινωνίας για τους υποψήφιους πελάτες.

Ένα καλά σχεδιασμένο φυλλάδιο προσδίδει μια θετική εικόνα της επιχείρησής σας, παρέχοντας παράλληλα χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τα προσφερόμενα προϊόντα ή υπηρεσίες.

Ο σκοπός του σχεδιασμού ενός φυλλαδίου είναι να δημιουργήσει ένα οπτικό συνδυασμό με τους επισκέπτες μέσω της χρήσης των εικόνων, κειμένων και συμβόλων. Θα πρέπει να συνδυάζει έξυπνο, κομψό σχεδιασμό και λειτουργικότητα.

Αφίσα – Flyer

Οι αφίσες αποτελούν μια από τις πιο διαδεδομένες μεθόδους προβολής εκδηλώσεων στο ευρύ κοινό.

Για κάθε περίσταση η αφίσα και το flyer δίνει έμφαση στο γεγονός και το γνωστοποιεί σε όλους.

Στην idea plus σχεδιάζουμε και εκτυπώνουμε αφίσες σε όλες τις διαστάσεις, δίνοντας έμφαση στην προβολή του γεγονότος και την δυνατότητα του περαστικού να κατανοήσει με την πρώτη ματιά το περιεχόμενό της

Loading...